Sjove og anderledes gaveidéer der passer til alle slags anledninger

Er du inviteret til din bedste venindes fødselsdag, eller måske skal du til en indflytterfest hos din gode ven? Muligvis skal du noget helt tredje, men uanset hvad begivenheden byder på, kræver det oftest, at man har en lille gave med af en art. Er det en værtindegave, går man ofte efter blomster eller vin, men hvad med til de andre begivenheder? Mangler du gaveidéer til den næste indflytterfest, jul eller runde fødselsdagsfest, kunne du ikke være endt et mere passende sted. Vi har nemlig lagt hovederne i blød, og fundet på nogle lidt anderledes og fine gaveidéer, som passer til stort set alle slags anledninger. Lyder det som noget, du kan bruge, skal du blot læse videre her!

En plakat med personlig historie

Den første gaveidé du vil blive præsenteret for, er noget som kan gives til alle slags mennesker ? unge som gamle, og mænd som kvinder. Det er nemlig en danmarkskort plakat, som kan hænges op i hjemmet. Denne danmarkskort plakat dækker over en større kategori af plakater, hvori du finder illustrationer af stort set alle danske byer. Du vælger altså en danmarkskort plakat af den by, som modtageren bor i på nuværende tidspunkt, eller måske den by de er født i og har haft deres barndomsår. En gave med personlighed og historie. Det gode ved denne danmarkskort plakat er, at den er designet i neutrale og rolige farver, og passer derfor ind i langt de fleste hjem. Du kan fuldende gaven ved at købe en flot egetræsramme til, og så er den klar til at blive hængt op med det samme. Se det er en anderledes gave, som de færreste regner med at få, men som helt sikkert vil bringe stor glæde. 

En sjov og spændende oplevelse med vennerne

Vores anden gaveidé på listen, er en oplevelse sammen med vennerne eller familien. Det er dog ikke den klassiske tur i biografen eller Tivoli, og det er heller ikke en tur i spa. Det er derimod en oplevelse, som vil få blodtrykket til at stige lidt og måske også få lidt sved på panden. Har du ikke gættet det endnu, får du her en lille ledetråd ? det går netop ud på at låse gåder og finde ledetråde. Ringer der stadig ingen klokker, får du bare svaret her ? Escape Room. Denne utroligt populære attraktion har virkelig fået ben at gå på, og det forstår vi godt, for det er skideskægt og en lille smule nervepirrende. Og så får man virkelig testet sine samarbejdsevner og logiske sans. Så vil du gerne lave noget sammen med modtageren af gaven, og muligvis nogle af jeres venner eller familie, så er denne gave helt oplagt!

En gave der bringer velvære (og en lille smule smerte)

Den sidste gaveidé for denne gang, er en gave som ingen ved de har brug for, men som med garanti vil bringe stor glæde. Det er nemlig et massageapparat eller massagepistol. Denne gave vil blive modtagerens bedste ven, når han eller hun har ømme muskler. Det vil bringe stor velvære, og nok også lidt smerte.