8 små træspyd
Ingredienser
1 helt stykke kalkun 500-600 g
2 røde peberfrugter
6 skalotteløg
Marinade:
1 dl olie (raps-, vindruekerne- eller majsolie)
½ dl oystersauce
2-3 spsk. tamari
½ frisk chili, finthakket
2 stykker frisk ingefær på størrelse med valnødder
saft af ½ lime
2-3 fed presset hvidløg
lidt salt
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Skær kalkun i tern på ca. 3 cm. Lad kalkunen trække i marinaden i mindst 1 time, gerne natten over.
Skær peberfrugt i tern og løg i kvarte eller halve (afhængig af størrelsen). Sæt skiftevis peberfrugt, kalkun og løgstykker på grillspyd. Hvis der bruges træspyd, så husk at ligge dem i vand i ca. 30 minutter inden de skal grilles, så brænder de ikke.
Grill ved middelvarme i ca. 25 minutter.