6-8 pers.
Ingredienser
1 købt roulade med syltetøj
Creme:
4 blade husblas
2 pasteurisered æggeblommer
40 g sukker
saft af ½ citron
skal af ½ citron
3 dl piskefløde
2 pasteuriserede æggehvider
Fremgangsmåde
Skær rouladen i 12 skiver, læg disse på bunden og på siderne af en glat, rund form/skål.
Creme:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker til den er luftig. Tilsæt citronsaft og -skal.
Tryk vandet af husblasen og smelt den i en skål over vandbad. Hæld husblasen i æggemassen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Pisk hviderne til hårdt skum og vend den forsigtig i. Hæld cremen i formen/skålen der er beklædt med rouladestykkerne. Lad den stå koldt, så cremen bliver stiv. Vend den ud og server.