GoodFlow laver infrarøde saunatæpper

Måske du allerede har hørt om behandling med infrarøde tæpper og kender til de mange gode ting infrarøde behandlinger kan føre til.

Få behandling med det infrarøde saunatæppe

Nu er det så også muligt at få den gode behandling hjem til sig selv, og endda med et saunatæppe der både føles behageligt at ligge i, men også et saunatæppe der har et flot udseende med sit smukke danske håndsyede design i vegansk læder og med et blødt og åndbart foer.

De infrarøde behandlinger kan bruges af mange forskellige patienter. Det kan være du døjer med gigt eller hovedpine, men det kan også være for dig der har brug for en behagelig måde at øge din blodcirkulation på.

Brug saunatæppet til at øge din forbrænding eller smertelindre

Mange folk der er igennem et vægttabsprogram, har også vist sig at have stor glæde af saunatæppet fra GoodFlow, fordi det hjælper kroppens proces i form af en øget forbrænding og tæppet stimulerer DETOX processen i kroppen.

Har du en konto på diverse sociale medier kan du med fordel kigge efter Goodflow på Instragram. Her kan du løbende følge med i hvad der rør på sig indenfor behandlingsformen med saunatæppet og lade dig inspirere til hvilke behandlinger der kan udføres ved hjælp fra Goodflow.

Er du typen der må ligge hver måned med menstruationssmerter, kender du sikkert allerede til tippet om at have en varmedunk liggende på underlivet. Hvis du kan relatere til det, så vil du sikkert også let kunne se idéen om dette saunatæppe der oveni den varme den giver dig også giver en infrarød behandling, så du kan komme på den anden side af dine smerter igen.

Let og håndterbar derhjemme

Der er et væld af behandlinger der kan klares ved hjælp af saunatæppet fra GoodFlow, men du kan også sagtens forsvare at anskaffe dig et saunatæppe alene for at slappe af med den perfekte temperatur for dig, og skal tæppet ligge fremme så er den heldigvis rigtig skøn at se på, selv om den har en masse ekstra funktioner.

Selve maskinen indstiller du let selv. Du kan se de udførlige videoer om hvordan du bruger saunatæppet eller du kan læse i manualen selvfølgelig.