5 rødvine til din næste fest

En god rødvin er altid en vinder til en fest. Men med et stort udvalg af rødvine på markedet, kan det være svært at vælge den helt rigtige vin. Her får du 5 forskellige rødvine, der er perfekte til en fest.

1. Zinfandel

Zinfandel rødvin er en kraftig rødvin med en intens frugtig smag. Den er perfekt til en fest, hvor der skal serveres mad med masser af smag. Zinfandel passer også godt til oste. Mange vælger også denne udsøgte rødvin, når de skal holde en god grillfest. Dertil er Zinfandel lavet på druen zinfandel, der er indført i Californien, hvor den vokser ekstra godt. Derfor er det også her, Zinfandel produceres. Yderligere er det heller ikke den dyreste rødvin, selvom den er af højt kvalitet. Du kan finde Zinfandel i de fleste supermarkeder og på nettet.

2. Merlot

Merlot er en af de mest populære rødvine. Den er lavet på druen Merlot, der er en del af Cabernet Sauvignon-familien. Denne rødvin har en blød og fyldig smag med masser af hindbær og blommer. Den er særligt perfekt til en romantisk middag med din kæreste eller en god aftensmad med vennerne. Du kan også finde Merlot i de fleste supermarkeder og på nettet.

3. Shiraz

Shiraz er en rødvin med en blød og frugtig smag. Den har en bred vifte af smagsnuancer, herunder kirsebær, lakrids og chokolade. Shiraz er en rigtig god vin til en fest, fordi den passer godt til mange forskellige typer mad. Den er særligt velegnet til grillmad, da den er lavet på druen Shiraz, der er indført i Australien fra Frankrig. Shiraz er en af de mest kendte rødvine, og derfor kan du finde den i de fleste supermarkeder og på nettet.

4. Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er den mest kendte rødvin, når det kommer til Bordeaux. Den er lavet på Cabernet Sauvignon-druen, der er indført hertil fra Frankrig. Cabernet Sauvignon er en kraftig og fyldig rødvin med smagsnuancer af brombær, hindbær og chokolade. Denne rødvin er perfekt til en fest, hvor der skal serveres mad med masser af smag.

5. Pinot Noir

Pinot Noir er en lys rødvin med en let og blød smag. Den har både hindbær og jordbær smagsnuancer. Pinot Noir er en god rødvin til en fest, hvor der skal serveres mad, der ikke er så kraftig. Derfor er den også god til en romantisk middag med din kæreste.